Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivspolitik

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.


Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsmail, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med løbende nyhedsmails. Vi behandler din e-mailadresse hos os, indtil det ikke længere er relevant. Altså, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@mercatus.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsmails.


Vi anvender tredjeparter til:

- håndtering af nyhedsbreve via e-mail — Mailchimp

Vi har indgået databehandleraftaler med ovenstående databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med, eller for at få ændret i oplysningerne. Dette kan ske ved henvendelse til:

Mercatus Reklamebureau A/S
Færgevej 1, 1.
8500 Grenaa
Tlf. 86 30 06 19
E-mail: info@mercatus.dk

Du kan også kontakte vores databeskyttelsesrådgiver direkte:
Lars Chalmer Rasmussen, lars@mercatus.dk, tlf. 40 51 06 19


Hvis du ønsker at klage over Mercatus Reklamebureaus behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet.

 

Cookies

Vores hjemmeside anvender cookies.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, mobil eller tilsvarende for at kunne genkende den og huske indstillinger. Den kan ikke huske personlige oplysninger eller indeholde virus.

Du kan vælge at slette eller blokere for cookies her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Formål med cookies på vores hjemmeside:

  • Huske dine indstillinger til næste gang, du besøger hjemmesiden.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning af annoncering.
Her kan du læse, hvilke cookies vi bruger, samt hvor længe vi opbevarer dine anonymiserede data.

 

Sociale medier

Vores hjemmeside indeholder sociale mediefunktioner som fx Facebook og LinkedIn, som har deres egne privatlivspolitikker

Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt, inden du afgiver personoplysninger dertil.

Få Erhverv Djursland på mail
(gratis)

*
*
于女士:粉嫩公主酒酿蛋口碑很好丰胸,因此还受邀了康熙来了、美丽俏佳人、等多个电视节目,还有众多明星宣传推荐丰胸产品,效果值得信赖。在一对一的售后指导下,坚持喝了大半个月的时候就感觉胸部涨热涨热的,疏通乳腺的反应,后面一个多月的时候开始慢慢的饱满,长肉,增大丰胸产品哪个好。两个多月的时间换了B杯的内衣,我开始是A杯的。大概坚持了三个多月差不多四个月时间吧丰胸方法,达到了C杯。